DJ- & karaokepalvelut

Kun tarvitset luotettavan hää-DJ:n tai karaoken bileisiisi, meidän ammattitaitoinen henkilökunta on sinua varten! Meidän luotto-DJ tekee levyjen soiton lisäksi myös halutessasi juhlan juonnot ja miksauksen.

Tärkeintä meille on tehdä juhlastasi tunnelmallinen ja viihtyisä!

 

Ammattitaitoinen DJ/karaoke-DJ pitää yritys- ja yksityisjuhlissa huolen siitä, että ihmiset viihtyvät: musiikki on tilanteenmukaista ja sen voimakkuus on kohdallaan ja puhujat sekä mahdolliset muut esiintyjät näkyvät ja kuuluvat.

Mahdollinen DJ-/karaokeosuus alkaa aikataulun mukaisesti ja juhlijoiden musiikkitoiveita otetaan vastaan, mikäli toisin ei ole sovittu. Karaokessa pyrimme luomaan laulajalle mahdollisimman hyvät puitteet ja soundit. Teemme paljon töitä myös artistien kanssa, joten äänen laadukkuus on meille itsestäänselvyys.

Juhlissa voimme toteuttaa esimerkiksi musiikkiin tai ajankohtaan liittyvän teeman. Esimerkiksi Kasaribileissä DJ voi olla pukeutunut teeman mukaisesti ja soittaa myös vinyylilevyjä. Bilekaraokessa yhdistyy DJ- ja karaokepalvelu, jossa joka toinen kappale on karaokea ja joka toinen tulee levyltä. Mikäli kaipaat juhliisi teemabileiden idean, lue lisää teemabileistä täältä.

Monet Pirkanmaan juhlapaikat ovat meille jo tuttuja, joten mikäli kaipaat apua juhlapaikan löytämisessä, voimme antaa suosituksia. Ota yhteyttä!

Jos tarvitset juhliisi lisää tekniikkaa, pääset tutustumaan tekniseen kalustoomme vuokraus ja tapahtumatekniikka-sivuilta.