Kuvatoteutukset

Tiesitkö, että visuaalinen viestintä tavoittaa usein tekstiä paremmin?

Meidän repertuaariimme kuuluvat myös laadukkaat kuvatekniset toteutukset erilaisiin tarpeisiin.

Ohjelma-aikataulut ja infot sijoitat kätevästi jalalliselle screenille esimerkiksi tilaisuuden sisääntulon lähelle. Meiltä löydät taulutelevisioita koossa 23’’-65’’. Televisio voidaan sijoittaa joko kiinni massiivisempaan trussiin tai sirompaan lattiatelineeseen.

Kun tarvitset suurempaa kuvatekniikkaa ja projisointeja, löydät meiltä avun myös niihin. Vuokrattavissa on mm. Samsung Videowall infonäyttö 3×3, jossa kuvan korkeus on 180 cm ja leveys 315 cm. Käytössämme on myös videotykkejä esim. Benq ja Optoma. Projisointikankaita löytyy sekä edestä että takaapäin projisointiin.

Screenien suunnittelussa ja sijoittelussa tulee ottaa huomioon sekä juhlatilan että mahdollisen esiintymislavan koko ja muoto, tilaisuuden luonne, juhlatilan tai esiintymisalueen luonnonvalo ja tilan himmentämismahdolllisuudet, esitysten vaihtoajat, sähkön määrä, roudausreitit ja tekniset riderit.

Meiltä löydät myös 2 kpl laadukkaita ammattimaisia videokameroita sekä tietokonepohjaisen kuvamiksausjärjestelmän. Mikäli tarvitset tätä laajempaa kuvatoteutusta tai vaikka led-screenejä, kokeneilta yhteistyökumppaneiltamme löytyy laadukkaita ratkaisuja.   

Voit myös vuokrata meiltä laitteet.