Teemabileet

Teemabilepaketit sopivat niin ravintolaan kuin yritys- ja yksityisjuhliinkin. Paketit sisältävät aina tekniikan, teemaan sopivan musiikin, juonnot, somistuksen, kilpailujen palkinnot ja markkinointimateriaalin.

Juhlijoita ja illan työntekijöitä kannustetaan pukeutumaan teeman mukaan.

Teemabilepaketit sopivat niin ravintolaan kuin yritys- ja yksityisjuhliinkin. Paketit sisältävät aina tekniikan, teemaan sopivan musiikin, juonnot, somistuksen, kilpailujen palkinnot ja markkinointimateriaalin. Juhlijoita ja illan työntekijöitä kannustetaan pukeutumaan teeman mukaan. 

Teemabileillä voidaan helposti elävöittää ravintolailtaa tai yksityisjuhlia. Bileiden teema valitaan yleensä sen perusteella, millaisia juhlijoita tiedetään olevan tulossa ja mikä asiakaskuntaa bileiden oletetaan kiinnostavan. Pyydä tarjous!

Ohessa esimerkkejä suosituimmista valmiista paketeista: 

VAAHTOBILEET

Vaahtobiletystä ympäri Suomea jo vuodesta 2005!

Vaahtokoneita löytyy kaksi erilaista: telineellä ylösnostettava MBN F-300 Vaahtoputouskone sekä lumitykin tavoin vaahtoa ampuva MBN FC-400 Vaahtotykki.

Vaahtobilepakettiin kuuluu aina 4m x 3m kokoinen vaahtoallas, sekoitusallas, pumppu, tarvittavat letkut ja suojapressut. Käytämme vaahtoaineena juuri tarkoitukseen kehitettyä ja testattua MBN FOAM FLUID -vaahtonestettä.

Sisällä juhlatilan lattian tulee kestää merkittävää kosteutta. Vaahtobileet voidaan tehdä myös ulos vaikkapa terassille. Altaasta voidaan tällöin tehdä poikkeuksellisen suuri suojapeitteitä apuna käyttäen.

UV-BILEET

UV BUBBLE PARTY on rekisteröimämme UV-biletuote, johon kuuluu seuraavat tuotteet: UV Led par heittimiä, UV-tykkejä, Chauvet:n Hemisphere 5.1 ”siilejä”, liikkuvia valoefektejä tarpeen mukaan sekä UV-valoon reagoivat saippuakuplat ja usvakone.

UV-maaleilla saadaan helposti lisähauskaa bileisiin. Meiltä löytyvät fluorensoivat UV-värit moneen eri tarkoitukseen, halusit sitten maalata seinää tai vaikkapa itsesi.

Keväällä 2016 järjestimme valaistuksen osalta Tampereen suurimmat UV-Bileet Pakkahuoneella.

YSÄRIBILEET

PARTY 90’s on pitkälle kehitetty ysäripaketti.

Koko yhdeksänkymmentäluvun huippuyökerhoissa esiintynyt Show-DJ Pasi soittaa levyt ja pitää bileet. Kilpailuja ja palkintoja on luvassa.

Mukaan tulee myös kunnon äänentoisto ja näyttävät liikkuvat valot valaistuissa trusseissa. Julisteet, Facebook-pohjat yms. markkinointimateriaali kuuluvat pakettiin.

SINKKUBILEET

Sinkkubileet ovat aina yhtä ajankohtainen asia, erityisesti Ystävänpäivän aikaan. Olemme järjestäneet niitä leikkeineen ja kilpailuineen niin nuoremmille kuin vanhemmillekin.

Kaikki alkaa jo ovelta, jossa asiakkaan tulee valita oikeanvärinen tarra sopivalla tekstillä. Vihreä = Villi ja Vapaa, Keltainen = EHKÄ, Vaikea selittää, punainen= Varattu Ihana. Loppuilta sujuukin hauskoissa merkeissä.

Teemme sinulle elämäsi ikimuistoiset bileet juuri toiveidesi mukaan!

Pyydä tarjous!