Valaistus

Oikeanlaisella ja tilaan sopivalla valaistuksella saadaan aikaan ihmeitä!

Meiltä voit joko vuokrata sopivan määrän valokalustoa tai tilata tapahtuman koko valaisun. 

Toteutamme niin ulko-, tila- ja esiintymisvalaisut tarpeidesi mukaan. Meiltä löydät myös taitoa valojen ohjelmointiin yhdeksi näyttäväksi kokonaisuudeksi. Tapahtumavalaisussa tulee ottaa huomioon useita eri näkökulmia – autamme mielellämme sinua löytämään tilaisuutesi sopivan valaisun. 

Valaisu on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Oikeanlainen valaisu luo tilaisuuteen sopivan tunnelman ja korostaa tapahtumaympäristön visuaalista ilmettä ja yksityiskohtia. Esityksessä valaisu on iso osa kokonaiselämystä. 

Suunnittelemme tapahtumaanne juuri siihen sopivan valaistuksen niin sisätiloihin kuin uloskin. Olemme toteuttaneet lukuisia vuosia erilaisia valoteknisiä toteutuksia niin lukuisille kotimaisille artisteille, yritys- ja yksityistapahtumiin kuin myös tamperelaisten SM-liigaseurojen peleihin.

Valaisun suunnittelussa tulee ottaa huomioon sekä juhlatilan että mahdollisen esiintymislavan koko ja muoto, tilaisuuden luonne, juhlatilan tai esiintymisalueen luonnonvalo ja tilan himmentämismahdolllisuudet, esitysten vaihtoajat, sähkön määrä, roudausreitit ja tekniset riderit.  

Näyttävän valaisun toteutus vaatii usein tuekseen muita efektejä kuten usvaa tai savua. Tilaajan kannattaa etukäteen selvittää, voiko tilassa käyttää usvaa tai savua vai onko siellä joitain rajoitteita tämän suhteen. Kun olet tilannut esiintyjän ja saanut valoriderin, otamme yhteyttä puolestasi esiintyjän omaan tekniikkavastaavaan ja varmistamme tekniset tarpeet.   

Voit joko vuokrata meiltä laitteet tai ostaa meiltä koko valotuotannon.

Hintaesimerkkjä löydät täältä. Toteutusmahdollisuudet ovat laajat! 

Kysy lisää!