Yritysjuhlat

Olemme tehneet monennäköisiä ja kokoisia yritysjuhlia aina kymmenen henkilön saunaillasta monen tuhannen henkilön tapahtumiin.

Suunnittelemme yritysjuhlat aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja suurella sydämellä.

Voimme huomioida yrityksen brändi-ilmeen sekä somistuksessa että valaisussa.

Ulos on mahdollista tuoda esimerkiksi valaistu punainen messumatto, seinään heijastetaan pyörimään yrityksen logo ja taivasta voidaan valaista taivasvalolla. Sisään tullessa voi olla esimerkiksi virtuaaliliekkipatoja. Paloluokitellulla Molton-kankaalla voidaan tarpeen mukaan rakentaa seiniä, joita voi värjätä led-valoilla. Rajaintolpilla voidaan ohjata asiakkaiden kulkua.

Esiintyjille rakennetaan yleensä somistettu lava, mikäli tilasta ei sellaista jo löydy.  Meiltä löytyy myös Tampereen alueen suurin vuokrattava peilipallo, mikäli sellainen tarvitaan.  

Ulos voidaan rakentaa tarvittaessa myös tupakointipaikka, mihin tuomme pop-up -teltan, valaisun ja tuhka-astian.

Mikäli juhliin tulee myös joku artisti tai vaikka bilebändi, niin kokenut ja  osaava DJ voi toimia juhlissa myös ääni- ja valomiehenä,  mikä mahdollistaa kustannussäästön – yksi PA ja yksi DJ/äänimies/valomies. Tunnetut bändit ja isommat artistit vaativat toki riderin mukaisen monesti useamman teknikon. Olemme tehneet monille huippuartisteille keikkatekniikka. Katso lisää Referenssejä-sivulta.

Mikäli tarvitset juhliin Sonemarin ohjelmapalvelun lisäksi esimerkiksi juontajan, juhlien käsikirjoittajan, stand up -koomikon, taikurin, duon, pianistin, järjestysmiehen, tarjoilun, ruokaa, juomaa tai muita sisältöjä, voimme tarjota kaiken yhden laskun periaatteella. Meillä on pitkän kokemuksen myötä laaja ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto.

 Aina on hyvä syy juhlia!

  • Kesäjuhlat
  • TyKy-päivät
  • Avajaiset
  • Tuotelanseeraukset
  • Tuloksen julkistaminen
  • Yrityksen synttärit
  • Pikkujoulut

Pyydä tarjous!